Руска манекенка Наталија Водјанова одрасла је у веома сиромашној породици.

Одрастала је са две полусестре од којих је једна рођена са церебралном парализом. Како их је отац напустио, Наталија је била приморана да са својим сестрама и мајком зарађује новац за живот. Да би могле да омогуће лечење за једну од болесних сестара, манекенка је са сестром и мајком на пијаци продавала воће и поврће.

Наталијин живот добија други смисао у тренутку када се на пијаци, док је продавала, појавио агент из једне модне агенције. Агент је приметио Наталију, која је у том тренутку имала 17 година.

Убрзо, она почиње да ради у једној руској модној агенцији. Није јој дуго требало, већ након 2 године привукла је велику пажњу и почела да интригира. Након пресељења у Париз добијала је масовне модне понуде. У Паризу је добила и надимак, Супернова.

Фото: Профимедиа

 

Једна је од ретких која је красила насловне стране Вога, била је заштитно лице Гучија, Шанела, Праде, Хуго Боса и многих других светских модних брендова.

Милионски уговори које је добијала, учинили су да постане најтраженији и најплаћенији модел. Рангирала се као трећи најуспешнији модел на свету. Њена зарадила била је и до 20 милиона долара.

Фото: Профимедиа

 

Њен љубавни живот, такође је почео да поприма бајковите обрисе.

Наиме, удала се за милијардера Џастина Портмана, са којим је добила троје деце. Чињеница да је он милијардер племићког порекла, а да је она неко ко потиче из сиромашне породице, потврдила је да је ово био бајковит сусрет.

Крах љубави доживела је након 9 година брака. Након што се љубав угасила, Наталија је оставила Џастина, након чега није имао ништа лепо да каже о њој. Истакао је да је поступила прилично безосећајно.

– Осећао сам се као изношена Луј Витон торба, понашала се према мени као да ме се стиди. Када је развод окончан, ја сам отишао на рехабилитацију од свега. После када смо се чули, рекла ми је да јој уопште не недостајем и да јој не пада на памет да поново будемо фамилија – изјавио за медије Џастин након развода.

Након растанка, Наталија није губила време. Врло брзо је упловила у везу са милијардером Антоаном Арноом чије се богатство процењује на 84 милијарде долара, због чега 3. најбогатији човек на свету. Са њим је добила још двоје деце, синове Максима и Ромена. Пар се венчао 2020. године.

Њен садашњи супруг је извршни директор бренда Берлути и део  LVMH групације која је у власништву његове породице.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања манекенке Наталије Водјанове

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".