Колики су притисак трпели и шта се све догађало иза зидина двора открили су ове године у интервјуу код Опре Винфри, а од тог момента постало је јасно да је Меган та која, у неку руку, вуче конце са Харијем јер се чинило да је спреман да због ње уради све, па чак и окрене леђа сопственој крви.

Фото: Профимедиа

 

 

Због свега некадашњу глумицу гледају кадо главног негативца у овој причи, а у њену корист не иду ни нове информације о њеном понашању пред само венчање са Харијем.

Наиме, како се наводи у биографији Ендруа Мортона која ће ускоро угледати светло дана, Меган се пред венчање понашала прилично бахато према Харију, захтевајући да све буде по њеном.

Колико је далеко отишла сведочи и то што је због њених прохтева Хари поред лекова за смирење морао да иде и на акупунктуру само да би се смирио.

Фото: Профимедиа

 

 

Највећи проблем, некадашња глумица направила је због тијаре. Наиме, како је познато, Меган је на дан венчања носила предивну "Гивенцхy" венчаницу, а цео лоок употпунила је краљичином тијаром из 1932. године.

Међутим, проблем је био тај што тијара није била доступна истог тренутка када је фризерка Марклове долетела из Њујорка за Лондон. Упркос објашњењима да је у питању веома скупоцена тијара која не може тек тако да се "шета" кад се и некоме прохте, те да мора да се поштује протокол, Меган није хтела да слуша.

- Тијара се чува под великим обезбеђењем у посебном сефу. Не можете само да пукнете прстима и очекујете да вам дамо нешто толико вредно само зато што је ваш фризер дошао у том тренутку - рекао је извор.

- Понашала се као размажено дериште - додали су очевици догађаја.

Фото: Профимедиа

 

 

- Хари је толико био под притиском да је почела и коса да му опада, па је спас потражио на акупунктури када лекови више нису помагали - говорили су други извори.

Иначе, биографија би требало да угледа светло дана следеће године, и како се наводи, откриће бројне тајне које краљевска породица крије, а поготово Меган Маркл.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".