Како је јављено на ТВ, њу је полиција наводно затекла мртву с повредама главе и повезима преко уста и носа пошто је претходно позвана Хитна помоћ могла само да констатује смрт.

Лекари су потом затражили асистенцију полиције која је обавила и увиђај.

Према првим и незваничним информацијама, посреди је наводно било породично насиље "окончано убиством и хапшењем осумњиченог - мужа (33)".

Комшије су у први мах рекле да је она у стану живела с мужем и децом, а онда се у јутрошњој изјави за Курир догодио потпуни обрт.

Наиме, житељи улице Живка Петровића у Земуну кажу за Курир да "убиства није ни било".

Фото: Н. Скендерија

 

- Убиства није било. Жена је умрла природном смрћу и код нас је обичај да кад умре да јој ставимо повез преко главе - кажу комшије и додају да су синоћ видели полицију и Хитну помоћ.

Како су навели, раније није било насиља у породици.

- Нису имали проблема, и не знамо зашто је неко рекао да је убијена - кажу неке од комшија додајући да је полиција синоћ први пут дошла због њих.

- Недавно су се преселили овде и били су фини и муж и жена. Имају двоје деце и синоћ је полиција звала Центар за социјални рад који је преузео децу и одвео их у дом - каже прва комшиница која објашњава да није имала проблема са овом породицом у којој се синоћ, како они тврде, никакво убиство није догодило.

Подсетимо, како је јутрос јавила ТВ Пинк, у тренутку доласка полиције стан је био празан, у њему нису затекли ни мужа ни децу.

Међутим, нешто касније муж се појавио на месту убиства и одмах је приведен као осумњичени после чега му је одређено задржавање до 48 сати. Како се сазнаје, они су ту живели непријављено. Приведени муж пореклом је из Бујановца. Децу је преузео Центар за социјални рад.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".