Каскадер и учесник Задруге Урош Ћертић пре две године завршио је у притвору због нелегалног поседовања оружја, када је витлао пиштољем по експозитури једне банке.

Фото: АТА имагес

 

 

Он је на кратко напустио имање у Шимановцима, како би присуствовао суђењу, о чему је отворено говорио у програму уживо, где је испричао и колика казна му прети.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тамо где сам био је био и Стефан Ђурић Раста. Сутра је коначно дошао дан да идем на суђење. Ником то не препоручујем. Оружје је за милицију, за САЈ, за војску. Немојте да правите спрдњу од тога. Мајка нека зове мог оца, отац мог адвоката да дође пола сата раније. Молим све новинаре да не праве циркус од овог озбиљног суђења, јер тај непромишљени поступак може да ме одвоји од детета од 2 до 12 година, почео је Урош у програму уживо и додао:

- А ви ако се будете овде спрдали са том темом, бићете озбиљно тужени. Кајем се, наравно, не препоручујем ником да се шета по центру града или било ком делу града с оружјем. То је за милицију или за каскадере на затвореном, безбедном филмском сету са ћорцима. Озбиљна је тема, није била помпа и зајебанција. Не могу никоме да забраним да дође, али немојте да правите циркус од суђења, рекао је Ћертић.

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".