Певач Мишел Гвозденовић преселио се из Чачка због посла и обавеза, па тренутно живи у Београду, али када му се укаже прилика, обиђе породичну кућу коју је Кулићева опседала.  

Миљана је била опседнута Мишелом, па је често упадала у његов дом а како је изјавио певач, он, али и његови родитељи, претрпели су озбиљну тортуру, због које је реаговала полиција.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Magazin Tv Grand

 

Гвозденовић је детињство провео у Холандији, где се и школовао, а са 20 година вратио се у Србију и започео живот у Чачку. За певача комшије су имале само речи хвале:

- Данас ми је све то смешно, али било је страшно колико је Миљана уходила Мишела и шта је све радила да привуче његову пажњу. Она је дивљала испред његове куће, скупљали смо се да гледамо тај циркус. Долазила је и певала му љубавне песме, писала поруке на капији, остављала цедуљице са бројем телефона...

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

-Није им давала мира ни дању ни ноћу, не знам како су људи то све издржали. Мишел ни половину ствари које су се десиле није хтео да изнесе у "Задрузи" - испричала нам је Гвозденовићева комшиница и истракла да на певача популарност не утиче:

- Он је исто дете, увек је љубазан и насмејан. Није му слава ударила у главу као другима, и после такмичења и ријалитија остао је нормалан. Лепо је васпитан - закључила је она.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".