У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушан је Сељамет Д. (34) због сумње да је 18. септембра око 21 час у кући у Улици Живка Петровића у Земуну, након вербалне расправе, дрвеном палицом претукао своју 27-годишњу супругу која је од задобијених повреда преминула.

Сељамет Д. се на саслушању бранио ћутањем, искористивши своје законско право да не износи одбрану.

Након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да осумњиченом одреди притвор да не би утицао на сведоке, да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело и због узнемирења јавности.

Осумњиченом се на терет ставља кривично дело убиство.

Како незванично сазнају Новости, осумњичени на саслушању није хтео да изнесе ни личне податке, понашајући се као да му нешто "фали". Сумња се да је он 18. септембра око 21.30 позвао сина газде куће у којој су живели, рекавши да му је супруга пала у несвест и да оду да провере шта је са њом.

Газде су затекле жену на поду са марамом везаном преко уста, а окривљени и двоје деце које има са убијеном женом нису били у кући.

Они су након тога позвали хитну помоћ и полицију, а нешто касније и Сељамета и рекли му да му је супруга добро, након чега се он убрзо вратио кући где је потом ухапшен.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".