Марина Туцаковић је своје последње дане провела у КБЦ "Драгиша Мишовић", где је пребачена пошто јој је било позлило. Била је и на респиратору, због коронавируса. На самом почетку 2018, иначе, дијагностикован јој је малигни тумор дојке, после чега је убрзо и оперисана. Иако се лавовски борила за живот, нажалост је изгубила битку. 

Колико Марина недостаје многим колегама, сведочи и изјава Светлане Цеце Ражнатовић, која и након годину дана не може да се помири са чињеницом да њене велике пријатељице више нема.

Фото: В. Данилов

 

 

– Није само ненадокнадив губитак за наш посао, већ и одлазак једног доброг човека и једне чисте душе. Мени је била велика подршка и у приватном и у пословном смислу, направила ми је антологијске песме, рекла је Цеца за "Објектив" и додала:

– Имала сам четири албума када сам дошла у њихов дом, али су Фута и Марина све надаље променили у енергетском смислу, као и поруке које ће моје песме послати. За 34 године никада нисам чула да неко пише на такав начин, а песме које је написала за мене остаће дуго и иза мене и иза ње.

Цеца признаје да се често сети своје дугогодишње сараднице и пријатељице.

– Често је се сетим. За ових годину дана откако је нема ниједна песма није дошла до мене, а да је макар приближна оном што је Марина стварала. Била је вансеријски таленат који се рађа само једном – закључила је Цеца.

БОНУС ВИДЕО:

Цеца стигла на сахрану Марине Туцаковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".