Певачица Сека Алексић је поносна мама два сина, Јакова (6) и Јована (2), а нада се да ће у наредном периоду са супругом Вељком добити и треће дете, будући да, како је говорила, планира да се поново подвргне процесу вантелесне оплодње.

Сека је веома посвећена наследницима, а како је сада објаснила, својој деци дозвољава да користе мобилне телефоне, али у одређеној мери.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Деци дајем телефон. Они су мали, често им испадне, па им не дајем баш често. Не знам да ли ћу деци ограничити коришћење друштвених мрежа, јако је тешко. Јакова, рецимо, занима ТикТок. Треба допустити, али дозирано. Јаков је зрелији за своје године, као да нема шест година - испричала је певачица за "Блиц".

Јаков је ове јесени кренуо у предшколско, а Сека је недавно открила и са каквим се изазовима суочавала у овом новом животном поглављу и за сина, али и за њу и Вељка као родитеље.

- Јаков креће у предшколско, а прво што сам питала је да ли мора да иде сваки дан. Некако ми је брзо порастао и то ће да ми падне емотивно тешко. Наравно, да мора да иде у предшколско, да се дружи са децом, да деле све и да се друже. Мени је као мајци веома емотивно. Питао ме је и да ли могу ја са њим да седим у клупи, рекла сам "не могу да седим љубави у клупи, ти си тамо у школи са другарима", а он ми каже "мама, је л могу кроз прозор да се нагнем да ти седиш на клупи испред школе". Обећала сам да ако нема клупе, да ћу у колима седети пар дана, тако да ето, то су моје муке - рекла је Сека пре неког времена.

Фото: Инстаграм принтскрин/ seka_aleksic/

 

 

Јаков ће следеће године кренути у први разред, а певачица и њен супруг одлучили су да ће сина уписати у државну школу.

- Ми живимо у Старој Пазови где постоји сјајна државна школа и не видим разлог зашто моје дете не би ишло у државну школу. Ја сам ишла у државну школу. Потпуно је иста ситуација да ли је приватна или државна школа, важно је да ви као родитељ позитивно утичете на дете, учите га од малена, дајете му добар пример - рекла је Сека.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Легендарни шансоњер Драган Стојнић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".