- Очекивања су да имамо што бољих кандидата за почетак. То је нешто што је за такмичење јако важно. Надам се да ћу ове године имати мање кандидата од Драгана Стојковића Босанца. Драго ми је што је прошле године победила Вики Миљковић. Потенцијално сам се надала њеној и победи Ђорђа Давида. Актуелном победнику желим успешно даље грађење каријере.

- Тренутно сам изгубила пет килограма. Потребно ми је још толико да ослабим, а можда и неких седам. Да могу испочетка да једем. Нормално једем, али да ми недостаје и да ми је јако тешко, јесте. Време је да свој организам ставим у пуну функцију, и да се спремим за нови албум, турнеје и послове.

- Не могу да кажем да се кајем што је снимак где сам направила инцидент испливао у јавност. Сви сте ви овде људи од крви и меса, имате огране, душу и емоцију. Није примерено, али никада не бих мењала свој најискренији потез за све оно што је неискрено, фалш и фејк. Извињавам се мојим пријатељима, аутомобилу, људима које сам пробудила - рекла је Марија Шерифовић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".