Саша Поповић појавио се на снимању новог серијала "Звезда Гранда" и признао да се и даље не зна на којој ће се телевизији емитовати музичко такмичење.

- Наши власници преговарају, знаћемо за дан, два, три. Брена и ја смо продали Гранд и нисмо ми у варијанти да преговарамо. Ја сам овде као члан жирија, да све припремим, када је у питању само такмичење, ту сам најодговорнији. Што се тиче уговора, то раде нови власници, на њима је да договоре, бићемо на једној од националних телевизија. Добили смо задатак да почнемо да снимамо и крећемо. Због чега мене питате? Знате ко је власник, то је Унитед група, тамо закажите интервју, они ће вам рећи. Ја сам у пензији већ три године - рекао је Саша.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda Specijal

 

Он је открио и да ли постоје новине у такмичењу.

- Продукције нема, њих осморо су равноправни, шесторо људи из жирија бира кандидате, имамо осам тастера, осам да, са пет да се пролази. Ко добије пет може да бира ментора, са тим што ментор може да их одбије. То је класични први круг, да се расподеле кандидати. Имали смо преко 7.000 кандидата на аудицији - каже Саша.

Фото: Петар Милошевић

 

На коментар Јелене Карлеуше да "Звезде Гранда" имају мању гледаност откако је она отишла, а Цеца Ражнатовић дошла, Саша је рекао:

- Ја улазим у 70 година. Не знам да ли ћу ово да радим. Гледаност одлучје ИГБ, финале нам је било најгледаније, последња сезона у којој је била Цеца била је најгледанија. Коментари немају основа, постоје мерења, нема ту шта, свако може да провери и види. Мени је драго када дођем овде, ја се уопште не нервирам - рекао је.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Одевне комбинације Саше Поповића из 90их: "Имам више гардеробе од свих певачица"

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".