Наиме, она је навела да највећу шансу за удају имају девојке из унутрашњости и да оне не бирају средства, а потом је испричала причу која јој се много пута десила.

- Сви моји пријатељи су се оженили на следећи начин. По правилу су све из унутрашњости, а много воле да студирају економију и права. Узалудно, жена правник, па сестро слатка дај ми једног светског адвоката да је дошао из Србије. Сви знамо како се зову мушкарци, али нема ни једне жене. Адвокатура је мушки свет, не знам шта ће ту. Можда да буду у правној служби и да чекају да их директор кресне - рекла је Маћић.


- Да се вратимо ми на те девојке из унутрашњости. Оне тако дођу скоцкане и сређене. Тачно оне знају где треба да се појаве. Она је дошла да се уда. Девојке у Београду немају шансе против њих. Та девојка је спалила све мостове иза себе, она се у село не враћа. Ти сестро са Дорћола, из блокова, живиш са родитељима и тај стан ћеш да наследиш. Ја сам дошла овде да се удам и чисти се. То тако функционише - рекла је Маћић.

- Оне тако дођу и скроз су сконцентрисане на то. Оне имају ту бескрајну енергију и стрпљење да седе, прекрсте ручице и рашире оне очице и само трепћу. Реч не проговарају - рекла је Маћић.

Водитељку Исидору Лукић интересовало је како то мушкарцима може да буде занимљиво, па је Јелена то ближе објаснила.

- Мушкарцу то импонује, рвао се са неком три године и одједном тишина. Њему то прија. Он се не жени зато што се заљубио него зато што му је време. Побогу, удаје се она која се нашла поред мушкарца која се затекла ту кад је он схватио да му је време да се жени. Мушкарац се жени са одговарајућом, а заљубљује се касније у неку другу. Та друга је нека са којом се рвао - рекла је Маћић.

- Да ли си икада обратила пажњу како мушкарци изгледају у кафанама? Дакле, до поноћи ђене, ђене. Међутим, када крену они "патос хитови", кажу "конобар, дај флашу". Ја обожавам да их гледам. Крену да пију, а израз лица као да му је неко са опроштењем говно ставио под нос. Он не ужива у томе, него као да га је сва мука овог света стисла и он пева на сав глас о некој несрећној љубави. Он пева о оној са којом се никада није оженио. Како ја да изађем увече када су 90% мушкараца несрећни и само што сузу не пуштају. Где је ту провод - рекла је Маћић.

Фото: Петар Милошевић

 

- Ту су сада и ове "глувонеме" које не пију алкохол, док се не удају. Конобар им прилази и пита их шта ће да попију, а оне ту кажу па мултивитамински сок. Углавном када устану да играју то је само пар покрета, па се врате доле јер не смеју да се зноје - рекла је Маћић.
- Онда тај човек је њу озбиљно схватио јер помисли у себи "ево коначно неко ко ме цени". Она њега гледа као Бога, какву год глупост да направи оне кажу "љубави, ти си у праву" - рекла је Маћић.

- Онда оне ту њима пумпају его и он њу коначно изводи у друштво. Он њу ту представи, а она не проговара и само га гледа ко теле. За столом су "вриштуље" као што сам ја и пар таквих. Сад њему то импонује јер размишља 'видите какву ја имам, а какве ви'. Када дођу кући она њему прича како је бољи од ових других јер мора физички да га одвоји. Мора да га убеди да то није његов ниво - рекла је Маћић.

- Ако ја њој не запамтим име, а видим је 3 пута он се жени. Када се ожени после месец дана она проговори и оне не причају мало. То је професионална удавача, али то не можеш мушкарцима објаснити - рекла је Маћић.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".