Међутим, како медији преносе Стоји је неко наводно предложио да се чује са Радом и да седне с њом, те да о свему отворено попричају, и покушају да реше сукоб.

Рада је пре неколико месеци јавно рекла да нема проблем са Стојом и да себи замера што се на њу јавно жалила, што није требала, док Новаковићева наводно нема намеру да се мири са млађом колегиницом.

Стоји су сугерисали јер је и сама Рада спустила лопту и јавно рекла да нема ништа против Стоје да и она то исто уради, међутим фолкерки не пада на памет да се тиме бави.

- Стоју то не занима, само је одмахнула руком и рекла да је не интересује ко шта прича. Чак је добацила да јој Рада не треба ни за сто живота и додала да може да прича о њој шта год хоће - рекао је извор за Скандал, а Рада је пре неколико месеци изјавила да је била млада када је јавно иступила против Стоје.

- Ја се осећам лоше због тога, нисам особа која се свађа или каже да јој нешто смета, ја се само склоним. У животу сам се увек више кајала због онога што сам рекла него због оног што нисам - рекла је Рада.

 

(Скандал)