Задругари Кристијан Голубовић и Емил Каменов су данас дисквалификовани због почињеног насиља над Урошем Ћертићем. Кристијан ће добити казну тако што ће остати без хонорара, у питању је велика сума новца коју је договорио са продукцијом. 

Кристијан и Емил Каменов заједно су насрнули на Уроша Ћертића после "Задруговизије", а снимак језивог насиља обишао је све друштвене мреже и запањио читав регион.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Додуше, ово није једини пут да је Голубовић избачен из ријалитија, али је и кажњаван због насилног понашања.

Подсећања ради, у претходној сезони избачен је из такмичења због бруталног окршаја са Миљаном Кулић. Неколико година раније, због насиља је дисквалификован и из ријалитија ''Фарма''.

Кристијан је пред сам улазак у Задругу испричао да је са челницима и продукцијом потписао је уговор на 10 месеци, али и да његово учешће у овој сезони, наводно кошта 500.000 евра, а многи су прокоментарисали да је то још једна од његових неистиних прича. Наводно, он је ове сезоне договорио далеко мањи хонорар, у питању је цифра од 80.000.

Осим тога, говорило се и да је за венчање у Задрузи са својом трудном изабраницом Кристином Спалевић требало да добије још наводно 30.000 евра. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".