Како се незванично сазнаје он је био у поменутој кафани одакле је наводно избачен да би се након тога вратио с оружјем, али је пријављен и полиција га је брзо ухапсила, пише "Српскаинфо".

Из Полицијске управе Требиње, наводећи иницијале, саопштили су да ухапшеног терете за недозвољену производњу и промет оружја или експлозивних материја.

Полицијској станици Билећа пријављено је да се испред угоститељског објекта „Кафаница“ налази М.З. са ватреним оружјем, пушком у рукама. Одмах по пријави на лице места су изашли полицијски службеници који су М.З. лишили слободе.

У току је документовање кривичног дела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја – саопштила је ПУ Требиње.

Он је познат од раније по сукобу с законом и у фебруару прошле године сумњичен је да је заједно са Жељком Вујовићем отео и брутално претукао суграђанина Душана Милошевића.

Након овог догађаја мушкарац се обратио јавности и рекао да оно што му се на терет ставља није тачно те је оптужио медије да злоупотребљавају пријаве против њега и његово име помињу у негативном контексту, потврђено је “Гласу Српске”.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".