Недељко Бајић Баја један је од најпопуларнијих фолк певача на нашим просторима, а своју завидну каријеру градио је искључиво вокалним способностима и квалитетним песмама. Певач своју приватност никада није износио у јавност те се о његовим емотивним изборима јако мало зна, а супруга Недељка Бајића Баје дуго је била непознаница за јавност. 

Фото: В. Данилов

 

Вест о певачевом разводу одјекнула је као бомба 2018. године, а имајући у виду да је ретко ко био упућен у његов брачни статус, многи су се изненадили.

Испоставило се, да се од 2013. године популарни Баја забављао са лепотицом из свог спота за песму "Мокра до коже", а деветнаест година млађа Ивана, подарила му је двоје деце сина Марка и ћерку Милицу. Након пет година брак је доживео крах, бивши супружници негују пријатељски однос, а деца су остала да живе са мајком.

– Ивана и Баја су се разишли мирним путем, без свађе и тешких речи. Он је неко ко никада није желео свој приватни живот да излаже јавности. Ивана је то без поговора прихватила. Верујем да ни једно ни друго никада неће говорити о разлозима развода, првенствено зато што желе да заштите своју децу. Обоје подједнако брину о њима, иако су деца остала да живе са мајком. Баја се и даље брине о томе да његови наследници, али и бивша супруга живе лагодно – испричао је певачев пријатељ.

Фото: Јутјуб принтскрин/Official Channel Nedeljko Bajić Baja

 

Ове наводе он никада није демантовао ни потврдио, а супруга Недељка Бајића Баје остала је под велом тајни. Ипак, у једној изјави испричао је како никада није желео своју породицу да излаже очима јавности, јер је његов посао једно, а приватни живот нешто сасвим друго.

-  Знате, много тога је досад о мени објављивано по систему рекла-казала. Мене нико ништа није конкретно питао, нити сам ја о томе причао. А имам утисак да многе истина и не занима. Не мислим на моје обожаваоце, јер они о мени знају све што треба, а ја немам намеру да користим медије да бих се са појединцима свађао - испричао је певач својевремено.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".