Осуђеник А. К. (76) повређен је у петак у купатилу Заводске болнице КПЗ Ниш, а како се сумња њега су напала и тукла двојица осуђеника.

А. К. је пребачен у КЦ Ниш на даље лечење, а полиција, тужилаштво и Управа за извршење кривичних санкција (УИКС) испитују случај.

- У петак 30. септембра осуђенику А. К. је позлило и пао је у купатилу заводске болнице КПЗ Ниш, где је лечен.

Друга осуђена лица су одмах о томе обавестила командира. Заводски лекар је одмах реаговао због природе болести од којих је А. К. лечен и позвао је истог трена Хитну помоћ која га је одвезла у КЦ Ниш - кажу за Курир из УИКС.

Како додају, након добијених резултата са скенера у понедељак, 3. октобра, где је установљено напрснуће ребара, а с обзиром да је реч о особи која има 76 година Управа завода је одмах обавестила полицију и тужилаштво о сумњи да је почињено кривично дело.

- Испитана су сва лица са спрата Заводске болнице где је А. К. био смештен, обављен је увид у видео-надзор и у овом тренутку су против двојице осуђеника поднете дисциплинске пријаве. Управа завода ће увек, као и до сада, блиско сарађивати са полицијом и тужилаштвом на утврђивању свих околности - додали су из УИКС.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".