Дарко Лазић од прошле суботе као да је у земљу пропао.

Након што су медији објавили информацију да је певач прошле суботе требало да са својим колегама Стефаном Ђурићем Растом и Рељом Поповићем одржи наступ у шведском граду Норћепингу, на ком се он није појавио, нико од његових сарадника не зна шта се с њим десило и због чега се одлучио на овај корак.

Фото: АТА имагес

 

Фолкеру је за овај наступ унапред исплаћен аванс, и то у износу од 3.000 евра, а кад се саберу сви трошкови, укупна свота попела се на 6.000 евра. Због ове испале бесни организатори захтевају од његовог менаџмента да им врати сав новац. Ипак, како сазнајемо од добро обавештеног извора блиског Лазићу, он се од свих сакрио, и то уз помоћ своје девојке Катарине, која се на дан мистериозног нестанка такође ником није јављала на телефон.

Према сазнањима "Курира", певач се наводно од викенда налази у Угриновцима, и то код брата своје девојке.

- Дарко је одлучио да не оде на аеродром и да никоме не одговара на позиве и поруке. Он је уз помоћ своје девојке и на њен наговор отишао право за Угриновце, где живи њен брат. Ту је одлучио да се склони од свих. Буквално се никоме није јављао на телефонске позиве и поруке. Били су му потребни самоћа и мир да о свему размисли - о каријери, послу, животу... Ту га нико није смарао, пријала му је тотална изолација од свих и свега. Катарини је рекао да никоме не говори где је. Није се оглашавао ни на друштвеним мрежама, чак се ни рођеној мајци није јављао. Бранка је, јадна, претрнула од страха и бриге за сином - започиње причу извор за "Курир", па додаје:

Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial, Фото: Инстаграм принтскрин/ gagic_marina

 

 

- Кад му се после четири-пет дана све мало слегло, Дарко се, наводно, јавио једном пријатељу и рекао му да му се све смучило, али и где се налази. Испричао му је да ће ту бити још неко време, док размисли шта ће и како ће даље. Замолио га је да ништа не говори никоме и додао да ће се огласити и проговорити о свему кад буде био потпуно спреман - завршава наш извор. Ми смо опет контактирали с Дарковом мајком Бранком, која и даље ништа не зна о сину од дана његовог мистериозног нестанка.

- Не знам ништа. Не јавља ми се већ неколико дана. Можда му се нешто десило са телефоном. Надам се само да је добро и да ће све проблеме решити. Много се бринем. Само да му чујем глас. Очајна сам. Помоћи ћу му, шта год да треба, само да је жив и здрав. Нико ни од његових другара ништа не зна. Ово се досад никад није дешавало - изјавила је Бранка, Даркова мајка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".