Биљана Босиљчић познатија је јавности као Буба Мирановић, атрактивна певачица љубичасте косе коју су многи обожавали током деведесетих. Била је сан сваког мушкарца, али је она због љубави отишла у Канаду. Повукла се из јавног живота, тако  да је пуних десет година нисмо видели на сцени. 

Певачица је похађала је средњу медицинску школу, због тога што јој је мајка била медицинска сестра. Упркос жељи да студира медицину, превагнула је љубав према музици која је постала њен животни пут. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Gold Music TV

 

После завршене ниже музичке школе уписује паралелно са медицинском и средњу музичку школу, а потом Правни факултет у Београду, који после неколико месеци напушта и почиње да снима песме.

Током једног од наступа упознаје супруга Жику Босиљичића и решава да се  уда за њега са само 19 година.  Због породичног живота одлази у Торонто, где проводи наредних пет година.  Како тамо не може да оствари свој музички сан, враћа се у Србију и поново се посвећује музици.

 

 

Јавност је изненадила својим новим имиџом, постала је прва певачица на јавној сцени која је офарбала косу у љубичасто, а то јој је уједно постао и препознатљив печат.  

Буба данас има двоје деце, музику је ставила у други план, а и даље је јако лепа и поборник је естетске хирургије.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".