Певачица Неда Украден се прва ухватила да без длаке на језику одговори и призна колико је задвољна сама собом.


- Никад у животу не би рекла да се извињавам својим годинама. Зашто да се извињавам? Ја се толико поносим сваком годином. Прво сам захвална Богу што сам дочекала ове године, друго што сам здрава, лепа и никад се боље нисам осећала. Зашто да се извињавам, коме? Како би требало да се осећам у овим годинама? То су предрасуде, нема извињавања ни предрасудама, ни лажним убеђењима, анализама... Овај продаје колагене, овај продаје ћелије, трте-мрте, а ја вам кажем да се никад боље нисам осећала! Водим рачуна о себи и свом здрављу - истиче Неда у емисији "Магазин ИН".

Фото: АТА имагес

 

- Пошто ти носиш те чизме, значи да си врло паметна, згодна, вежбаш и можеш да их изнесеш. Те чизме иду на такве ноге, а не на то годиште, него на такву ногу - додала је певачица.

- Браво, нека си рекла! Већ сам очекивала критике - смеје се Сања.

На исто питање се осврнула и Гоца Тржан.

Фото: АТА имагес

 

- Некад имам 12 година (смех), некад имам 112... Зависи шта ми се у току тог дана дешава. Баш сам са Недом причала да се дивим њеној енергији, она је жена која одради концерт, сама вози до тамо, сама се врати, неуморна је! Мислим да је огроман комплимент и мотивација за сваку жену, и за сваког мушкарца, не само за жену - каже Гоца.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".