Она је открила да је сада прешла преко свега и да је са силеџијама у добрим односима. Сања ипак тврди да данас има проблема са здрављем, али да је све успела да стави под контролу добром дисциплином и здравим начином живота, којим је успела да регулише рад штитасте жлезде.

Фото: АТА имагес

 

- Моја прича може да се упореди с причом коју је имало ружно паче. Од дебељушкате девојчице сам израсла у нормалну девојку. Још у пубертету сам почела да се извлачим, да водим рачуна о килажи, а онда су се појавили проблеми који су ме натерали на то да се пазим. Појавили су се проблеми са штитастом жлездом. Ко зна о чему причам, зна да је ту потребна посебна исхрана и режим. Ту је и терапија и не смем себи да дозволим неке ствари - каже Сања на почетку, па се осврће на период одрастања и основне школе, када је све почело:

- Сада, када сам стекла популарност, јављају ми се људи на друштвеним мрежама који су ме злостављали када сам била клинка. Деца су деца, то, наравно, није оправдање, али те трауме које сам имала од тога разрешила сам у средњој школи. То је већ период када се формирамо као личности и схватамо шта смо радили као млађи. Моје силеџије и ја смо данас супер и то је у реду. Ти људи су обележили мој живот на овај или онај начин, прешла сам преко свега јер има и горих ствари. Борила сам се с тим стварима сама и никоме нисам то хтела да стављам на терет. Сваки вид насиља ћу увек да осудим, али не могу да утичем на васпитање других. Имам проблем и данас да се погледам у огледало. И даље муку мучим с тим да сам себи крупна, да не изгледам добро и налазим себи мане. И даље мислим да сам дебела, имам периоде да ми све варира с килограмима, али ваљда ће се то једног дана решити. Трудим се да људи око мене не примете моје промене расположења, у томе успевам јер не волим да преносим нервозу.

Фото: Инстаграм принтскрин/sanjalilwolf

 

Сања каже да данас пева све жанрове, а да се окренула фолк призвуку највише због тога што у Србији није добро плаћено ако певате рок, реге и сличне жанрове.

- Прекретница да дођем у Београд и бавим се музиком је био период на факултету, кад је после дошла и прва моја Евровизија. После је дошао позив да се прикључим групи Хјурикејн и тако смо за кратко време направиле бум на домаћој естрадној сцени. Сматрам да све иде с годинама. У свакој сфери музике може да се нађе задовољство. Ја највише волим алтернативну музику, али код нас у Србији је много тешко бавити се тиме, односно зарађивати од тог жанра. Зато се трудим да све жанрове певам добро, сматрам да то тако треба. Моја песма има неколико жанрова у себи и мислим да ћу ићи у том смеру. Публици се свиђа, то је најважније - каже бивша ураганка и додаје да се не дружи превише с певачицама са естраде:

Фото: АТА имагес

 

- Нисам нешто привржена естради, не волим да пијем кафе с њима, генерално ми то није хоби. Нисам блиска ни с ким, имам свој круг људи с којим се дружим и не волим, генерално, да се гурам негде на силу. Умем и ја да попијем, то није спорно, али то су ретке ситуације. Атмосфера мора да буде таква да нисам на јавном месту, где могу да се обрукам. Обично се опустим у атмосфери где су моји блиски људи, да знам да нико ништа неће да злоупотреби и да могу да се осећам сигурно. Генерално, нисам порочна особа и зато нико не може да нађе снимке или слике на којима сам пијана.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".