Ипак, због блиског односа са фамилијом брачни пар Ивановић-Швајнштајгер везан је и за Србију, па чланови ове породице често бораве и у нашој престоници, а стан имају у ексклузивном насељу на Новом Београду.

Њихови српски суседи не крију одушевљење што зграду деле са Аном и Швајнијем. Слажу се да је посреди изузетно културна и еманципована породица која ни најмање не инсистира на чињеници да су светски познати, признати и славни у пословима којима се баве.

Времешна госпођа која живи у поменутом комплексу каже да је сазнала да Ивановићева и Швајнштајгер живе у њеној згради захваљујући њеним унуцима.

Фото: Профимедиа

 

- У први мах нисам веровала мом унуку и унуци када су ми рекли да се играју са синовима наше тенисерке и познатог фудбалера - почиње госпођа и додаје:

- Ана је дивна и васпитана жена. Децу изводи на игралиште испред нашег улаза као и у оближњи парк, у спортској гардероби, без трунке шминке на лицу. Дечаци разумеју и говоре српски језик и васпитани су да прилазе деци и с њима деле лопту и играчке које понесу са собом. Прво су ми унуци скренули пажњу на Ану, али нисам веровала док ми син и снаја нису потврдили да су то заиста они. Толико су скромни и нормални да никад не бих посумњала да су јавне личности и то таквог кова - с осмехом и одушевљењем је признала саговорница.

Пословни човек у раним четрдесетим годинама на сличан начин је прокоментарисао своје славне комшије:

Фото: Профимедиа

 

- Ана и Бастијан су феноменални људи. На првом месту скромни и домаћински настројени. Уредно се јављају свима нама, често застану и да проћаскају. Интересују се за дешавања у блоку и често су иницијатори неких акција око поправки или унапређења квалитета живота. Ничим, али апсолутно ничим не привлаче пажњу нити су умишљени и затворени за свет око себе - каже млади господин, и додаје:

- У близини зграде имамо и ресторан, неколико пута су поручили храну и колаче и почастили комшије у парку, када је лепо време. Долазе повремено и вероватно ће звучати као флоскула, али они заиста живе као сав нормалан свет - закључио је комшија спортског пара.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Легендарни Габријел Батистута у Београду

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".