Док је већ годинама уназад непознато ко је партнер Весне Чипчић и да ли га позната глумица уопште има, недавно је на површину испливала једна њена љубав из прошлости која је све шокирала. Вероватно ништа не би одјекнуло тако снажно да се не ради о оцу једне познате певачице па је читава прича убрзо постала доста интригантна. Позната глумица већ дуго није потврђивала свој емотивни статус, а све откако се развела од супруга Александра Алача, с којим је добила ћерку Ању и сина Ивана, није говорила о свом љубавном животу. Међутим, веза о којој се ових дана говори потврђује да глумица јесте била остварена у љубави након брака са Алачом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)


Наиме, партнер Весне Чипчић након развода био је Зоран Таировић, отац познате фолк певачице Тее Таировић, која пре више од десет година када је ова веза трајала, додуше, није била позната личност. За њихову романсу се сазнало 2012. године, када су се и растали, али оно што је занимљиво јесте да су пуне четири године били у љубави. Весна се никада није нарочито оглашавала о томе, а Таировић јесте потврдио да су били у вези, иако је истакао да већ дуже од деценије нису заједно.

О њиховој романси једном су за медије посведочиле комшије Зорана Таировића и откриле да бивши партнер Весне Чипчић више не станује на истој адреси откако се све догодило.

- Он је стално правио нека окупљања, било је ту алкохола, музике, ма свачега је било, ваљда су уметници такви. Никада нисам видела супругу и ћерку, долазиле су овде неке жене, али нисам желела да гурам нос у туђа посла. Знам да је био у емотивној вези са глумицом Весном Чипчић - испричала је његова комшиница.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Горица Поповић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".