Богате и славне особе могу купити готово све, па тако и савршен изглед. Уз многобројне тимове стилиста и стручњака за лепоту који су задужени за њихов "look" када се појаве на неком јавном догађају или црвеном тепиху, и не чуди да наше омиљене звезде готово увек изгледају беспрекорно.


Међутим, и они имају своје мане и физичке недостатке, а неки их и с поносом показују. Иако се од познатих очекује да имају савршен осмех и лепе беле зубе због чега се често подвргавају разним денталним захватима, бројне познате даме напросто не желе да исправе своје "криве" зубе.

Неке глумице, попут Кирстен Данст, признале како су продуценти филмова често од њих тражили да коригују своје зубе како би изгледале лепше и што савршеније, али оне су то одбијале или су уместо тога одлучиле да носе протезу само за потребе снимања филма.

Лепота је у несавршености, а које су све славне даме одбиле да исправе своје зубе откријте у наставку.   

Џул Килчер


Зуби славне америчке певачице и глумице познатије само као Џул нису савршени, но то нимало не умањује њен невероватан музички таленат нити лепоту. Иако је због свог несавршеног осмеха често добијала критике, у једном је интервјуу открила како жели да је људи воле такву каква је.

Фото: Профимедиа

 

 


Кира Најтли 


Талентована британска глумица и звезда филмова "Пирати с Кариба" такође има неправилне зубе, али то није утицало на њену славу. И сама је открила како јој та мана нимало не смета те да никад није осетила потребу да их исправи или пак да промени свој изглед.

 


Дру Баримор


Популарна холивудска глумица прославила се још као дечија звезда, а затим је за њу уследило прилично турбулентно раздобље из којег је једва извукла живу главу с обзиром на то да се борила с зависношћу. На срећу, данас је све то иза ње. У свом посту на Инстаграму је открила како је свесна да њени зуби нису савршени, али јој је зато дентална хигијена изузетно важна па је поделила и своју рутину прања зуба на шта су њени пратиоци позитивно реаговали у коментарима и похвалили како је "нормална".

Фото: Профимедиа

 

 

Кирстен Данст


Талентована глумица још је у детињству запечатила свој звездани статус када се давне 1994. године у филму "Интервју с вампиром" појавила уз легендарна глумачка имена као што су Бред Пит и Том Круз. Иако је у интервјуима често добијала и непријатна питања на рачун својих искривљених зуба, чини се да глумици тај недостатак нимало не смета.

 


 

 

Кејт Мос



Упркос томе што нема савршене зубе, Кејт Мос једна је од најуспјешнијих манекенки данашњице и управо је њен недостатак чини посебном и другачијом од свих осталих. Осим тога, након ње и бројне  друге манекенке су постале славне управо захваљујући својим неправилним зубима.

 


Џорџија Меј Џегер


Британско-америчка манекенка и дизајнерка изражајну вилицу и упечатљив осмех наследила је од свог славног оца, рок певача Мика Џегера. Размак између зуба доприноси њеном шарму и кул карактеру па и не чуди да одбија да их поправи. Штавише, њени раздвојени зуби су покренули необичан тренд због којег су бројне жене желеле да имају осмех попут њеног.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/georgiamayjagger

 

 

Ванеса Паради


Француска манекенка и глумица али и бивша жена Џонија Депа такође је позната по раздвојеним зубима, али никад се није замарала тим својим малим недостатком те их често поносно показује, а управо је тај њен недостатак чини посебном и шармантном.

 


Ана Паквин


Глумица Ана Паквин и звезда ТВ серије "Права крв" у једном је интервјуу је рекла како се због многих ствари у свом животу осећа несигурно, али да њени зуби нису једна од тих ствари. Признала је да је њен размак између зуба нимало не забрињава те да их не намерава поправити, а додала је и како би смањивање тог размака могло негативно утицати на њену каријеру.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".