Наиме, Драган Бјелогрлић био је конференцији за штампу поводом новог пројекта, међутим на питање да ли са својом пријатељицом Лепом Бреном планира да режира наставак филма "Хајде да се волимо 4", глумац је бурно одреаговао:

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

- Ајде бре, и ти хоћеш да нас завадиш! Какав црни филм, крај! - прекинуо је Бјелогрлић интервју из њему знаних разлога пред новинарима који су се окупили на конференцији за штампу. Након тога настао је потпуни мук.

Подсетимо, чувени глумац и сценариста Драган Бјелогрлић летос је окупио глумце у Баранди, а заједнички моменти доспели су до јавности.

Он је, наиме, на друштвеним мрежама поделио слике, о којима се и те како прича.

Фото: АТА имагес

 

 

Фотке је направила Нина Јанковић, а на истим видимо мноштво познатих глумаца, попут Александра Радојичића, Милоша Биковића, Андрије Кузмановића и Виктора Савића.

Са њима је био и млади глумац Алекса Бјелогрлић, син Драгана Бјелогрлића, а чини се да су се сви одлично забављали на песку.

Играли су одбојку, па су поскидали мајице, док се коментарима испод ове објаве не види крај.

 

 

"Каква екипа, ау", "легенде", "Савића мало да подгојимо и све топ", неке су од порука које се могу пронаћи испод објаве на Инстаграму.

Биковић је позирао са крстовима око врата и наочарама за сунце, док су поједини приметили колико је само Радојичић црвен од сунца.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике  из приватног албума - Стево Жигон

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".