Naime, Dragan Bjelogrlić bio je konferenciji za štampu povodom novog projekta, međutim na pitanje da li sa svojom prijateljicom Lepom Brenom planira da režira nastavak filma "Hajde da se volimo 4", glumac je burno odreagovao:

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

 

- Ajde bre, i ti hoćeš da nas zavadiš! Kakav crni film, kraj! - prekinuo je Bjelogrlić intervju iz njemu znanih razloga pred novinarima koji su se okupili na konferenciji za štampu. Nakon toga nastao je potpuni muk.

Podsetimo, čuveni glumac i scenarista Dragan Bjelogrlić letos je okupio glumce u Barandi, a zajednički momenti dospeli su do javnosti.

On je, naime, na društvenim mrežama podelio slike, o kojima se i te kako priča.

Foto: ATA images

 

 

Fotke je napravila Nina Janković, a na istim vidimo mnoštvo poznatih glumaca, poput Aleksandra Radojičića, Miloša Bikovića, Andrije Kuzmanovića i Viktora Savića.

Sa njima je bio i mladi glumac Aleksa Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, a čini se da su se svi odlično zabavljali na pesku.

Igrali su odbojku, pa su poskidali majice, dok se komentarima ispod ove objave ne vidi kraj.

 

 

"Kakva ekipa, au", "legende", "Savića malo da podgojimo i sve top", neke su od poruka koje se mogu pronaći ispod objave na Instagramu.

Biković je pozirao sa krstovima oko vrata i naočarama za sunce, dok su pojedini primetili koliko je samo Radojičić crven od sunca.

BONUS GALERIJA: Slike  iz privatnog albuma - Stevo Žigon

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".