Вања Мијатовић и њен дугогодишњи партнер Александар Манџукић одлучили су да направе гала свадбену прославу  на којој су окупили читаву естраду. Иако поклони, журка до касно у ноћ и чак две венчанице нису изостали, изостало је оно што је главно - брак.

Наиме, Мијатовићева је успела немогуће, а то је да направи свадбу, а да се заправо не уда. О овом естрадном феномену певачица је проговорила за Ало! и том приликом истакла да је још увек девојка свог мужа.

Фото:АТА имагес

 

 

- Журка је била феноменална, трајала је до касно у ноћ, све је прошло савршено. Пробудила сам се са температуром, али надам се да није ковид. Мислим да су ме припреме за венчање исцрпле, требало је све организовати и уверена сам да је повишена температура последица премора. У сваком случају, уколико потраје, тестираћу се - рекла нам је Мијатовићева, која истиче да је славље протекло у најбољем реду.

- Све је било савршено. Одушевљена сам чињеницом колико ме је колега испоштовало и појавило се на мом венчању. Нисам желела никога да форсирам, ко је желео да отпева нешто, латио се микрофона. Све је било спонтано и опуштено, баш као што сам и желела - рекла је Мијатовићева, која је потом открила да је њеном најсрећнијем дану једино фалио матичар.

Фото: АТА имагес

 

 

- Истина је да се у ствари нисам удала за Александра. Ми смо одлучили да сада организујемо прославу, а да венчање одгодимо - зачудила нас је певачица, па покушала да објасни:

- Александар и ја нисмо желели да устајемо рано тај дан, да све буде временски згуснуто и да малтретирамо госте да присуствују и црквеном и општинском венчању. Решили смо да прво направимо журку, а да се касније општински венчамо у кругу најмилијих. И даље нисмо заказали термин, не журимо. Венчаћемо се о том -потом, сада нам је било битно да направимо прославу - закључила је Вања за Ало!.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, овој несвакидашњој "свадбеној" прослави присуствовали су бројни естрадњаци, међу којима: Светлана Цеца Ражнатовић, Тамара Милутиновић, Катарина Грујић, Урош Живковић, Николина и Саша Капор и многи други.

 Лазић упознао бившу са садашњом

Дарко Лазић дошао је на Вањину прославу у присуству нове девојке, а на истој забави нашла се и његова бивша жена Ана Севић.

Фото: Инстаграм принтскрин/aleksandra_mladenovic_

 

 

- Упознала сам Даркову нову девојку, било је нормално, као и са сваком његовом претходном партнерком.  Његов избор је његова ствар, нема шта ја да будем задовољна или не - рекла је тим поводом Ана.

Кума на венчању које се није десило била је Александра Младеновић, која је најпре "брачним" партнерима отпевала песму за први плес, а потом је и сама ухватила бидермајер. Надамо се да ће се она заиста удати када за то дође време.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".