Крај њих губите тло под ногама! Јер они су страствени, нежни, харизматични, а сексепил који шире око себе се може сећи ножем.

Не зна се тачно због чега је то тако. Чак и оне особе које нису физички лепе, а припадају овој групи зодијачких знакова, имају ту ватрену привлачност. Просто, поседују неку занимљиву енергију и супротан пол их обожава. Када их упознате, не можете а да не замислите како би изгледало наћи се са њима у љубавном заносу.

Ово су најватренији љубавници зодијака

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Врло су страствени, а неки астролози тврде да су ово најбољи љубавници у зодијаку ( премда су им Шкорпије озбиљна конкуренцијиа ). А како и да не буду када је у питању ватрени знак.

За Овна табуи не постоје, расположен је да проба све што партнер предложи, мада за поједине ствари може бити мало конзервативан. Воли вођење љубави ,,на брзака“ и то му је најдражи облик интимности, мада уме да буде и ,,маратонац“, што не чуди јер су Овнови спортски типови. Готово увек нешто тренирају и та кондиција им добро дође и на другим пољима. Предигру ће практиковати само ако партнер инсистира. Као знак који нема пуно стрпљења, Ован воли одмах да пређе на ствар, пише астропутник.цом.

Шкорпија

Ево знака о којем не треба пуно говорити када је вођење љубави у питању. Шкорпија је сексепил који хода и то је једна од главних карактеристика овог знака.

Секси доњи веш, пригушена светла, сталне посете секси шопу, нови и иновативни начини вођења љубави… Она то обожава. Чак и ако се ради о мало грубљим играма.

Партнер треба да пази да не падне под њене чари, јер Шкорпија без блама користи свој сексепил да манипулише људима око себе. Као да поседује неку магију којом их потпуно опчини. Потребан јој је љубавник који је спреман да јој се посвети и целу ноћ, ако затреба.

Лав

Код Лава је све сензационално и спектакуларно, па и вођење љубави. Иако важе за особе које су помало себичне и себе увек ставе на прво место, Лавови то никако нису када је реч о мажењу. Увек су расположени да угоде свом партнеру, пристају и на игрице које им се предложе. Сматрају успехом када виде да су довели свог партнера до врхунца и то им диже его. Дакле, Лав никако није себичан љубавник.

Потребно је узвратити му истом мером. Као и свака мачка, Лав воли да се мази, да посвети доста пажње предигри. Партнере узбуђује само док их гледају, јер Лав је шоумен. Не либи се ни да изведе неки еротични плес, а немојте се чудити ни ако вам предложи да се мало снимате.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Ко жели да искуси највећу љубавну авантуру у свом животу, треба да води љубав са једним Близанцем. Флерт је оно чиме загревају своје љубавнике за оно што долази после. У суштини не раде ништа посебно, али поседују неку забавну и чудесну енергију, којом вас обмотавају као што паук мрежом обмотава своју жртву.

Близанци имају повећи списак необичних места на којима су водили љубав. Не смета им неудобност или страх да ће их можда неко ухватити на делу. Они су просто луцкасти и то је оно што се партнерима допада код њих.

Нису љубитељи предигре, то их смара, али су посвећени љубавници и са њима у вези никада није досадно. Ко жели да задржи једног Близанца крај себе мора нон стоп смишљати иновативне начине за вођење љубави, како би му било занимљиво.

Вага

Једноставно поседује неку енергију која сваком одговара. Брижни су према партнеру, пријатни као особе, али и физички лепи захваљујући Венери која влада овим знаком. Вага је један од најлепших хороскопских знакова. Готово увек су витке и лепо грађене, па је то уједно и оно што привлачи супротан пол код њих.

Ваге су нежни љубавници. Нису себични и са њима се лако налази заједнички језик, и у кревету и ван њега. Знају и да изненаде неким романтичним гестом, типа да поспу кревет латицама ружа или да партнеру припреме опуштајућу купку у којој ће уживати заједно уз шампањац. Међутим, треба имати на уму једну битну ствар! Вага може да буде добар љубавник само ако је заљубљена. Код њих не може ништа на силу.

Стрелац

Као ватрени знак, Стрелац се просто мора наћи на овој листи. Авантуриста је у срцу, али и у кревету, увек вољан да испроба нове позе и нове игрице када је вођење љубави у питању. Имају храбрости да се упусте у било шта, само је питање колико је њихов партнер слободноуман и маштовит.

Супротном полу су привлачни јер су шармантни, физички лепи и увек фино одевени, без обзира да ли се ради о спортској или елегантнијој варијатни. Због константног кретања и бављења спортом, Стрелац је у доброј кондицији, што је врло корисно када је љубавни плес у питању. Познато је да Стрелац воли да путује и стиче нова искуства. Та искуства подразумевају и нове начине вођења љубави. Радо ће прихватити иностране љубавнике од којих ће научити нешто ново, па на крају те вештине применити и када уђе у везу са својим партнером.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".