Певачица Зорица Брунцлик, гостовала је у једној у емисији и том приликом проговорила је о мушко-женским односима, а затим се дотакла и супруга Мирољуба Аранђеловића Кемиша.

Фото: Н. Фифић

 

- Мирољуб је прво дао одобрење да дођем, па онда је добио тему емисије. Замолио ме је да не направим од њега некога кога не треба, да не лаже, да не вара, замолио ме је да од њега направим неког шмекера - насмејала се Зорица.

- Мирољубе, велики поздрав! Ти си један срећан човек! Ваш брак је стварно нешто ретко и прелепо! Имам друга који имитира Зорицу:''- обратила се Зорана Павић Кемишу, а онда се Зорица надовезала о фирмираној гардероби.

Фото: Петар Милошевић

 

- Тамо идем сама! Покупујем све шта треба и онда само кажем ''Доћи ће дечко и платити''! - рекла је Зорица у емисији "Магазин Ин" и насмејала све до суза.

- Недавно су ме звали да учествујем у једном програму где треба да се кува, али пре тога и иде на пијацу. Знате ли, ја никада нисам била на пијаци! Нисам ја нека дама, нити глумим, али ја сам много радила, рађала, нисам имала кад. Мирољуб је то схватио, да ја не идем тамо и био је принуђен да ми откаже гостовање у емисији - открила је Зорица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Драгана Мирковић у родном дому у Касидолу деведесетих - зеленило, овце, Гагина девојачка соба

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".