Учитељ Милице Павловић из основне школе открио је у једној емисији какав је била ђак као и да је погодио да ће се појавити у познатом такмичењу.

Фото:АТА имагес

 

- Милица је била дивно дете као ученица, имала је све петице од првог до четвртог разреда - испричао је Небојша Симоновић учитељ Милице Павловић и додао:

- А као особа је била изузетно дружељубива, комуникативна, весела и насмејана. Једноставно, била је идол својим вршњацима. Када је Милица била четврти разред, спремао сам представу „Црвенкапа и три прасета“, Милица је имала главну улогу и приметио сам тада да има афинитете и користи сваки детаљ на сцени. Када је била осми разред, пратио сам рад свих ђака из тог одељења, и у мају месецу када је музилка школа спроводила пријемни испит ушао сам у њену учионицу и питао децу ко коју школу планира да упише, нашалио сам се, али испада да сам погодио то што сам рекао, а рекао сам да неко дете може да упише и музичку школу и да је то много лепа школа, а можда неко од њих постане и "Звезда Гранда". Тада сам погледао у Милицу, била је срећна и насмејана - испричао је учитељ.

Фото: АТА имагес

 

Присетио се и једне ситуације када је видео да је певачица тужна.

- Сећам се једном кад сам прегледао домаће задатке, она ми је пришла умиљато, а ја сам приметио да је чудна. Видео сам да је тужна. Рекла ми је "Учитељу, мени овај задатак није био јасан", ја сам се само насмејао како је она то рекла. Одмах сам јој објаснио задатак и није више била тужна - присетио се анегдоте њен учитељ, а потом и открио шта би то певачицу сада питао:

- Питао бих је најпре да ли је задовољна својим учитељем и наставницима школе које је похађала, пожелео бих јој сву срећу овог света, пуно успеха и здравља - рекао је Небојша Симоновић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".