Глумац се са дрогама и скандалима сусрео већ 90-их, а конзумирање супстанци оставило је трагове на његовом лицу и телу, те би га данас многи тешко препознали. Иако је годинама деловао запуштено и неуредно, глумац је ове године открио да је трезан већ четири године после дугогодишње овисности о хероину и метамфетамину због којих је имао проблема са законом. Ове године је добио и нове зубе уместо својих природних који су иструлили од бројних лекова.

- Чудно ми је да причам о зубима. Сваки пут кад бих се погледао у огледало, то би ме изнервирало јер би то био подсетник на оно што сам радио свих тих година - рекао је глумац раније ове године када је признао и како је његов рани успех  довео до "лошег управљања новцем и лоших одлука" те како није имао ''пуно људи који су пазили на њега''.

Фото: Профимедиа

 

Живот га није мазио. Није познавао оца, а мајка је изгубила контролу над њим, па су бригу о њему преузели његови ујна и ујак, све до раних тинејџерских година. Већ као 15-годишњак упустио се у везу са 29-годишњом глумицом Жаклин Домек. Упознао ју је за време снимања "Терминатора", она је преузела је и улогу његове менаџерке, али  није се најбоље снашла у том послу. Глумио је у неколико филмова, но нису сви били превише запажени, а ни критика му није била наклоњена иако су му холивудски продуценти предвиђали светлу будућност и блиставу каријеру.

Након што се пословни и љубавни однос завршио, тужила га је да јој дугује новац који је зарадила као његова менаџерка, а тада је тврдила и да ју је физички злостављао. Све време, глумац се борио са алкохолизмом, али и овисношћу о дрогама.

Ипак, љубави је дао нову шансу. Освојила га је глумица Ракел Бела са којом је био у браку од 2006. до 2014., а добили су и сина Итана. Глумица је затражила развод, а иако је наставио да виђа сина, морао је то да чини уз надзор јер су после једног насумичног теста, у крви тада маленог Итана пронађени трагови дроге.

Недавно је завршио снимање новог пројекта, ''Charlie's Hose", а последњу филмску улогу остварио је у филму "Terminator: Dark Fate" 2019., где је његово лице дигитално уметнуто на главу статиста, а радио је само један дан.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Неде Арнерић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".