Када је сазнала да јој се отац жени по други пут, а да је будућа маћеха само пет година старија од ње, Ана Станић је одбијала да прихвати очеву изабраницу. То је проузроковало да се породични односи наруше, потврдио је Анини отац:  

- Ана је тешко прихватила изабраницу свог оца. Њој је баш сметало што је пет година старија од маћехе. Није веровала да та веза може да опстане и често је због тога приговарала Војкану. Кад је схватила да је њеном оцу стало до Марије, онда је попустила, а посебно кад је сазнала да њих двоје чекају бебу. Ипак, о својој полусестри никад не говори - изјавио је добро обавештени извор за "Курир". 

- У једном периоду живота било је тешко јер Ана није прихватала моју супругу. То је трајало отприлике пет или шест месеци. Сад је све у реду. Знате како, кад се човек у мојим годинама ожени неком женом, сваком је прва асоцијација да је реч о некој спонзоруши, како се то данас популарно каже. Међутим, онај ко познаје моју супругу, јасно види да није ствар у томе и схвата да ту не постоји ниједан други интерес осим наше блискости - рекао је чувени хирург и додао:

 

 

- Кад је Ана упознала Марију, било је све у најбољем реду. Није реч о томе да она није прихватала моју супругу, него није прихватала ту ситуацију. Е сад, можда Ана не жели у јавности да говори на ту тему и морате њу да питате због чега.Ми се одлично слажемо и требало је да идемо на њену промоцију, али се моја ћеркица разболела и нисам могао да је водим. Редовно се виђамо, имам и добар однос с бившом супругом, долазимо једно другом на рођендане, а наша деца се одлично слажу - завршава Станић за Курир. 

Певачица има и брата Милана којег је раније често помињала у интервјуима, међутим млађа сестра Ане Станић, Клара од њеног сина Вука старија само две године, није била тема о којој је говорила јавно. Међутим, велика разлика у годинама није спречила сестре да изгладе односе: 

 

 

– Клара је још једно велико богатство у мом животу и с њом имам сјајан однос. Од Вука је старија само две године, а они се веома лепо играју када су заједно. Њему је јасно да је Клара његова тетка, али не поставља превише питања око формалности – изјавилаје Ана једном приликом за домаће медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Маја Оџаклијевска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".