Позната певачица није дозволила да своју љубав преда тек тако, њен супруг и она су успели да пркосе изазовима и формирају прави дом који је стабилан. Певачица је испричала шта је могло да прође дручачије.  

Њихов брак у почетку није био најбоље прихваћен од родитеља њених и Ташкетових и нису желели да ту везу закључе браком: 

 

- Потичем из строге породице која никако није желела да наставим везу са Ташкетом, а упоредо с тим, родитељи мог супруга само су погоршавали ситуацију својим ставовима. Иако смо били млади, он је имао двадесет и две а ја непуних деветнаест, одлучили смо да се боримо. Морам да признам да је раскол дуго трајао, али опстали смо захваљујући снази наше љубави. Тек после дужег времена поправили су се и односи између наших породица - открила је фолк певачица.

Данас важи као брак на који се многи угледају: 

 

 

- Углавном се свађамо због неког трећег. Будући да су по мом мишљењу сви добри, често се нађем у улози браниоца, а Драган тужиоца и онда се тако препиремо. Али то не траје више од пет минута јер ни он ни ја не можемо да поднесемо да смо дуго љути. Никада још на спавање нисмо отишли посвађани и гледамо што пре да се помиримо. Најчешће ја прва попустим мада нема правила. Давно смо схватили да играмо у истом тиму и да у љубави нема поноса - изјавила је певачица.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Оља Карлеуша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".