Током емисије "Питања гледалаца" малолетна Милица проговорила је о потенцијалној трудноћи.

- Милице, да ли си трудна? - питао је водитељ.

- Нисам, како да знам и да јесам. Пазимо се, али пошто људима сметају марамице ми више нећемо да их користимо. Видећемо шта ће бити од понедељка. Шта би било кад би било, ја то не могу да знам. Нисам ја хтела да пази - говорила је Милица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Што се тиче Милице, има болове у деловима у којим сам ја имала када сам била трудна са Жељком. Ситуација није наивна, тражила је да вади крвну слику - започела је Миљана.

- То колико смо ми заједно нема везе. Људи су заједно дуго па се варају и не поштоју. Јесте мало времена прошло, али ја сам њега заволела. И да се деси ја сам то урадила са особом коју волим и са којом сам у вези а не са неким са ким сам била једно вече - говорила је Веселиновићева.

- Да ли би оставили бебу, да је Милица трудна? - питао је водитељ.

- Морамо да видимо све, да се утаначи све. Не бих ја некоме одузео живот, ако је неком суђено да живи, ко сам ја да то прекинем - одговорио је Менсур.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- После три четири дана може да се види на тесту, а можеш да апелујеш и на БТХЦГ, он је најсигурнији! - убацила се Миљана.

- Да ли ти делује да је трудна? Да ли ти се променила? - наставио је Милан.

- Не знам, мало се поправила. Ја и не знам како то изгледа. Струк јој је био ужи то је сигурно - рекао је Менсур.

- Уколико се деси да је трудна, да ли то значи да би је оженио? - питао је Милошевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Наравно. Ако се то деси, наравно да ћу је оженити, никада је не бих оставио на улици, јесте прошло месец дана али ја њу стварно волим. Да ми је неко причао ово, не бих му веровао, ако се деси одмах придужите у шестицу - насмејао се Менсур.

 

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".