Силикони које је пре неколико година уградила Александра Николић, дотрајали су и направили су озбиљан здравствени проблем поментој ријалити звезди.

Проблем се једино могао решити операцијом.  

Током јутарњих часова, Николићева је напустила болницу, у пратњи великог броја чланова обезбеђења, а према информацијама, имала је јаке болове, једва је ходала и била је утучена. 

 

 

Поред Задругарке је у болници константно била репортерка Пинк телевизије, из разлога да се не би преносиле информације у спољни свет и да она не би сазнала исто. Александру је обезбеђење сместило у кола и упутили су се у Шимановце, у апартмане телевизије "Пинк" у којима бораве учесници који су радили неку интервенцију.

Лекари су јој препоручили строго мировање, и даље је у боловима, а и када се врати у ријалити мораће строго да води рачуна о томе да је нико не повреди у пределу груди, будући да је ту још увек рана од операције. 

 

 

Николићевој се померио силикон у грудима који је стављен пре неколико година и дотрајао је, а приликом померања је нагњечио њену дојку, што је изазивало несносне болове.

Осим тога, Александри су силикони били близу пуцања, па је оваква  операција била неизбежна. 

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".