Silikoni koje je pre nekoliko godina ugradila Aleksandra Nikolić, dotrajali su i napravili su ozbiljan zdravstveni problem pomentoj rijaliti zvezdi.

Problem se jedino mogao rešiti operacijom.  

Tokom jutarnjih časova, Nikolićeva je napustila bolnicu, u pratnji velikog broja članova obezbeđenja, a prema informacijama, imala je jake bolove, jedva je hodala i bila je utučena. 

 

 

Pored Zadrugarke je u bolnici konstantno bila reporterka Pink televizije, iz razloga da se ne bi prenosile informacije u spoljni svet i da ona ne bi saznala isto. Aleksandru je obezbeđenje smestilo u kola i uputili su se u Šimanovce, u apartmane televizije "Pink" u kojima borave učesnici koji su radili neku intervenciju.

Lekari su joj preporučili strogo mirovanje, i dalje je u bolovima, a i kada se vrati u rijaliti moraće strogo da vodi računa o tome da je niko ne povredi u predelu grudi, budući da je tu još uvek rana od operacije. 

 

 

Nikolićevoj se pomerio silikon u grudima koji je stavljen pre nekoliko godina i dotrajao je, a prilikom pomeranja je nagnječio njenu dojku, što je izazivalo nesnosne bolove.

Osim toga, Aleksandri su silikoni bili blizu pucanja, pa je ovakva  operacija bila neizbežna. 

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".