О љубавном статусу атрактивне италијанске новинарске Дилете Леоте дуго се нагађало. Италијански медији су је повезивали чак и са чувеним Златаном Ибрахимовићем док је била у вези са популарним турским глумцем Џаном Јаманом.

Дилета је сада поново дошла у центар италијанске јавности због њене нове наводне везе. 

Како пише италијански таблоид “Генте”, Дилета је у романси немачким са голманом Лорисом Каријусом, који није у лепом сећању навијачима Ливерпула.

Фото: Инстаграм принтскрин/дилетталеотта

 

Каријус је најпознатији по својим киксевима у финалу Лиге шампиона 2018. године, када је по мишљењу многих управо он кривац што Ливерпул није постао првак Европе. Он је својим лошим интервенцијама помогао Реал Мадриду да освојио Лигу шампиона.

Након ове утакмице Каријус више није бранио за Ливерпул, а претходне две године провео је у Бешикташу и Униону из Берлина. 

Тренутно брани боје Њукасла, али још увек није уписао наступ у Премијер лиги. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORIS KARIUS (@loriskarius)

 

Лист "Генте" објавио је вест како је Дилета Леота у Лорису Кариусу нашла "новог пријатеља", будући се на Инстаграму прате већ неко време.

- Тренутно се чини да водитељка убрзава своје учење како би побољшала енглески језик Посао то захтева и постоји потреба за једноставним професионалним унапређењем. Али сада, у јеку гласина, питамо се: крије ли се можда иза језичног обогаћивања и жеља да се прошире границе њеног срца - пише овај италијански медиј.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања италијанске новинарке Дилете Леоте

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".