Фудбалски клуб Манчестер јунајтед донео је велику одлуку и суспендовао је свог најпознатијег играча Кристијана Роналда због непрофесионалног понашања на утакмици против Тотенхема коју је екипа са Олд Трафорда победила са 2:0. 

Наиме, Роналдо је самовољно отишао са стадиона док је утакмица још увек била у току. 

Како је саопштио клуб, Роналдо је удаљен из екипе, те неће бити у саставу за утакмицу против Челсија. 

 

 

- Кристијано неће бити у тиму за Челси. Остатак тима је у потпуности фокусиран на овај меч - наводи се у саопштењу енглеског великана.

Само пар сати после ове одлуке, огласио се и Португалац који се обратио својим пратиоцима на друштвеним мрежама. 

Роналдо је причао о свом професионализму, навикама и успешној каријери, али није рекао ништа о инциденту који се догодио. Поред дела о себи, Португалац говорио и о поштовању које има према саиграчима, ривалима, тренерима и судијама.

- Као што сам увек чинио током своје каријере, трудим се да живим и играм са поштовањем према својим колегама, противницима и тренерима. То се није променило. Нисам се променио. Ја сам иста особа и исти професионалац који сам био последњих 20 година играјући елитни фудбал, а поштовање је увек играло веома важну улогу у мом процесу доношења одлука. Почео сам веома млад, примери старијих и најискуснијих играча су ми увек били веома важни. Зато сам се касније увек трудио да дам пример младима који су одрастали у свим тимовима које сам представљао. Нажалост, то није увек могуће и понекад нас врелина тренутка надвлада - написао је Кристијано Роналдо на свом Инстаграм профилу. 

 

 

- Тренутно само осећам да морам да наставим вредно да радим у Карингтону, да подржавам своје саиграче и да будем спреман на све у било којој утакмици. Препуштање притиску није опција. Никада није било. Ово је Манчестер јунајтед, и уједињени морамо да стојимо. Ускоро ћемо поново бити заједно - закључио је један од најбољих играча свих времена.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".