У тешкој саобраћајној несрећи која се ноћас, око 22 сата, догодила на путу између Кикинде и Мокрина погинуо је А. Н. (27) из Кикинде, преносе Новости.

До несреће је дошло када су се сударили аутомобил марке „пасат“, којим је управљао С. С. (37) из Сенте и мопед који је возио младић који је живот изгубио на лицу места.

Возач аутомобила, регистарских ознака СА ( Сента-Ада) није повређен, али му је одређено полицијско задржавање до 48 сати. Како нам је речено у кикиндској полицији, против њега ће бити поднета одговарајућа кривична пријава због постојања основа сумње да је починио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

- Околности несреће се још испитују. Постоји сумња да је до судара дошло због прекорачења брзине и да је возило ишло већом брзином – речено нам је у Полицијској управи у Кикинди.

Истрагу о околностима несреће води Основно јавно тужилаштво у Кикинди.

- Аутомобил се кретао према Кикинди, али је тешко утврдити правац кретања мопеда. Према траговима и растојањиима, за сада се мисли да је мопед ишао у истом смеру и да је био испред возила, али то тек треба да се потврди. Возач „пасата“ на дрегер тестирању није имао присуство алкохола, али је одређена и анализа из крви – сазнали смо у Основном јавном тужилаштву у Кикинди.

Тело страдалог А. Н. послато је на обдукцију у Центар за судску медицину у Новом Саду.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".