Беливук је седео у боксу за оптужене у првом реду, где иначе седи Марко Миљковић.

- Имао је мајицу кратких рукава и цни прслук, пре почетка суђења они су прегледали Беливука а пре него што је ушло судско веће, разговарали су са њим највероватније како би утврдили да ли је способан да остане у судници и прати суђење. Он је био видно блед, поред себе је имао велику флашу воде, коју је повремено испијао, уздисао је и хватао се за главу - каже саговорник Курира.

Он додаје да га је Миљковић током суђења питао како је, а Беливук му је само климнуо главом.

- Пратио је док је Миљковић говорио за говорницом и потврдно климао главом, коју је повремено масирао рукама - додаје он.

За разлику од Беливука, који данас није био насмејан, Миљковић је био расположен. Повремено се смејао, вртео главом, покушавао да комуницира са оптуженима Милошем Будимиром и Карапанџићем.

Пошто је Дуњић завршио са изношењем одбране и вратио се Миљковић му је добацио "добар си био".

Иначе, када је тужилац саопштио да је сагласан да Карапанџић буде пуштен из притвора, сви су подигли руке у песнице и радовали се.

- Чак је и Беливук који је до тада само седео скоро без реакције, почео да семеје и комуницира са Миљковићем - додаје наш саговорник који појашњава да се лекари нису враћали у судницу.

Иначе, и током једног од рочишта које је било затворено за јавност, Беливук се жалио на лоше здравствено стање, али су лекари тада утврдили да није ништа озбиљно и да му је био мало повишен крвни притисак.

Иначе, интересантно је да су скоро сви оптужени данас у судницу дошли одевени у црно-белу комбинацију, што су боје Партизана чију су навијачку групу, према оптужници, формирали под параваном да би вршили кривична дела.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".