Последњих дана главна тема свих медија је потписивање уговора између Гранд продукције и телевизије Пинк, на којој ће се убудуће емитовати емисија Звезде Гранда.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sorajavucelic, Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

Она је у предходном периоду пецнула Сашу Поповића уз речи да се Леси мало фуцнуо, али да ће повратити стари сјај длаке. А, сада је у интервјуу који је дала за нови број магазина "Свет" објсанила и шта је мислила када је ово изговорила.

– Ја пратим све што се дешава у медијима, и бавим се и шоубизнисом, а не само но-винарством, зато и јесам најпопуларнији водитељ у земљи и региону. Чак сам популарнија и од 99 одсто певачица.  Моја слава је таква. Што се тиче Салета, нормално је да ћу прокоментарисати прелазак Звезда Гранда на Пинк јер то јесте нуклеарна бомба на медијском пољу, а коју је Жељко Митровић свесно и успешно бацио – рекла је Јована.

Фото: В.Данилов/АТА имагес

 

 

– Ја Сашу екстремно поштујем. Он је велики професионалац, али да се мало фуцнуо, јесте. Оседео је, што је нормално и иде са годинама. И ја ћу се фуцнути у његовим годинама, али ћу се трудити да не мењам тим који добија. Мислим да су се Звезде Гранда вратиле тамо где и припадају и да није ни требало да одлазе. Мислим да је Саша научио животну лекцију, а Жељко га је прихватио, што многе газде не би урадиле – јасна је Јеремићка.

На питање ко јој је најзанимљивији у жирију водитељка је дала занимљив одговор.

– Ја, ја ћу бити нова чланица. Кандидујем се код Поповића да будем нови члан жирија. Нека ме убаце као седмог члана жирија, као додатак. Ја им фалим. Њима заправо фали нова Карлеуша, они то немају, нити могу да нађу. Пошто Карлеуша не иде на Пинк, нека узму мене. Ја сам гора од Карлеуше.

Водитељка је открила да јој је у жирију најзанимљивија управо Марија Шерифовић.

- Она је једина комплетна, рекла је Јеремићка.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".