Супруга Жарка Лаушевића и славни глумац имају складан дугогодишњи брак али и занимљиву причу о свему што му је претходило а на крају ипак довело до њега. Сам Жарко је једном приликом открио непознате детаље о односу који су градили Анита Лаушевић и он, присећајући се периода када су заједно снимали филм "Бој на Косову", те да је њихова љубав пала на први поглед иако су тада обоје већ били у браковима.

Фото: репринт ТВ Новости

 

Жарко се одмах заљубио у Аниту, жену која ће касније постати друга супруга Жарка Лаушевића, али је одлучио да сачува брак који је тада већ имао са супругом Мајом. Анита се затим удала, родила девојчицу, али су се њен и Жарков живот поново укрстили и повезали.

- Била је поново Анита. Да, нама се десила љубав. Срели смо се на снимању филма "Бој на Косову". Она је маскерка. Схвативши да ја ипак желим да сачувам свој брак, она се тада удала и родила ћерку. Андреу. Без "ј"  - писао је о својој супрузи Жарко у књизи "Година прође, дан никад" и додао како је почела љубав коју су друга супруга Жарка Лаушевића и он изградили.

Фото: Профимедиа

 

- Долази отмена, висока, лепа. "Разводим се", рече ми данас - кратко је глумац описао њихову љубав. А минулог пролећа супруга Жарка Лаушевића одлучила је да са њим дође у Србију. Наиме, једну од главних улога у новој домаћој серији "Калкански кругови" игра Жарко, који је на снимање серије стигао из Америке, где живи скоро 20 година. Друштво током три месеца боравка на снимању у Србији правила му је управо супруга Анита, која је професионални шминкер.


Супруга Жарка Лаушевића је рођена у Љубљани, а с глумцем има ћерку Јану. Глумчева супруга радила је на веома популарним пројектима и сарађивала је с великим звездама Холивуда, попут Леонарда Дикаприја и Кејт Винслет.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".