Према њеним речима, супруг јој је нанео телесне повреде и опекотине.

- Јако ми тешко пада целокупна ситуација, првенствено због деце. Одувек сам се трудила да нашу приватност чувам и нисам желела да говорим ништа ружно о Марку, али доста је било. Зарад наше деце сам ћутала, али не могу више да трпим да ме неко маже г**нима - рекла је на самом почетку дрхтавим гласом Марија.

Фото: АТА имагес

 

- Ниједан брак није идеалан, ја нисам савршена, али далеко сам од насилника. Истина је да смо се тог дана Марко и ја посвађали. Била сам код лекара који ми је рекао да сумња да болујем од озбиљне болести и то ме је јако узнемирило. Тражила сам Марку само да ме загрли, а он је бурно реаговао и одбио ме је. То ме је повредило, наљутила сам се. Викнула јесам, али ударила супруга нисам. Жена сам од 40 килограма која болује од аутоимуних болести, какво насиље ја могу да вршим?! Марко је све урадио јако подмукло и намерно ми задаје ниске ударце. Он је свестан какав је мој имиџ и какву слику о мени има јавност. Иако никада ништа није доказано, ја сам окарактерисана као неко ко је конзумирао наркотике, а заправо сам особа са два завршена факултета. Сада, он покушава да учини да моја реч нема валидност и да ме представи као лудачу и насилницу - говорила је уплакана Марија, која је потом истакла да овакво супругово понашање није ничим заслужила.

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_bulat

 

- Марко је с једне стране мангуп, стално прича о деведесетим годинама и криминалу, а овамо пријављује да га је жена претукла. Па све и да сам најгора, да сам душевни болесник, да конзумирам опијате, ја сам мајка његовог детета и ово нисам заслужила - говорила је Марија, која је тврди да је она претрпела породично насиље.

- Заправо сам ја та која има модрице по леђима и опекотину на нози. То су повреде које ми је Марко задао, али ја не желим да га теретим. Нисам желела да идем код лекара, нити имам намеру да супруга пријавим за насиље у породици, као што је он урадио. Желим да се све само што пре заврши - закључила је она.

Фото: АТА имагес

 

Марко Булат и даље је недоступан и не оглашава се за јавност.

Иначе, Марко је пре два дана пријавио супругу због насиља у породици, којој је изречена мера забране приласка и удаљења из куће у трајању од 48 сати. Свађа између супружника наводно је почела када је Марко Марију назвао „наркоманом“, након што је у стану пронашао „неке цевчице“, које је носио на ДНК анализу и која је наводно утврдила присуство психоактивних супстанци. Тада је Марија то негирала и у бесу му ударила неколико шамара, почела да га шутира и гребе.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Бранке Соврлић 1988. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".