На седници којом је председавао Суад Арнаутовић, чланови ЦИК разматрали су три тачке дневног реда. Прва тачка односила се на захтјеве за поновно бројање гласачких листића, преноси Српскаинфо.

Овај захтев упутило је неколико странака, укључујући и Социјалистичку партију РС, коалицију Уједињени за слободну БиХ, те Покрет за државу. Поједини захтеви односили су се само на одређене општине, док је један укључивао и поновно бројање гласова за све нивое власти у БиХ.

Међутим, сви захтеви су одбачени те је наведено како су преурањени.

Такође, на седници је расправљано и о неколико захтева који се тичу контролног бројања гласачких листића, а ове захтеве осим странака упутило је и неколико грађана. И ове захтеве чланови ЦИК су одбацили као преурањене.

На крају седнице, чланови Централне изборне комисије расправљали су и о захтевима који се односе на поништавање избора, али су и они одбачени.

На крају седнице, предсједник ЦИК Суад Арнаутовић заказао је 69. хитну седницу која би се требала одржати вечерас, а на којој ће се наћи Предлог одлуке о утврђивању и објављивању резултата избора, преноси Кликс.

(Српскаинфо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".