Њихове изјаве биле су толико хладнокрвне да су превазилазиле границе људскости, а такво им је било и понашање. Док су чекали свој ред да изнесу одбрану, они су се смејали сведоцима-окривљенима и породицама жртава. Добацивали су, међусобно разговарали, грицкали нокте, док су неки, попут Беливука, и за судском говорницом упућивали директне претње сведоцима.

Пред вама су изјаве оптужених чланова овог клана које су уједно и комичне и трагичне. Комичне ако их посматрате само као написане речи, трагичне када се присетите да су те речи изговориле особе које су завиле у црно најмање седам породица. Или макар у томе индиректно помогле.

Борис Карапанџић - Не, не разумем оптужницу. Разумем да је на српском језику, али је не разумем.

Сенад Решовић - Ухапшен сам само на реч Бојана Хрватина (сведока-окривљеног), конзумента кокаина, који је лежао за убиство. Сад ће он да каже да сам будала, као што је рекао и у исказу. Мене коментарише убица. Сад сам се изнервирао. Мајке ми, говорим истину. 

Милош Лукић Селак - Мајка ми је директор предшколске установе, отац угледан грађанин. Нећу да одоговарам на питања.

Марко Андрић - Ако прихватите снимке на којима се чује мој глас, ја вас молим да ми онда буде дозвољено да се пребацим у притворску јединицу Специјалног суда да бих могао да их преслушавам. Да се не бих пребацивао сваки дан и да то не би утицало на мој тренинг и исхрану. Ја водим активан живот.

​Вељко Беливук - Зар тужилац мисли да смо ми глупи, да имамо оволике мишиће, а да немамо мозак?

Филип Ивановски - Ја нисам Супермен па да идем из Панчева, пакујем дрогу, па да се враћам. 

(АЛО)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".