Наташу Миловановић, прву супруга Војина Ћетковића пут је навео поново у Београд, након што се  давних година преселила у Париз где, званично, још увек станује.

Многи се питају шта је разлог доласка лепе плавуше. Међу разлозима нашао се и сусрет са Војином Ћетковићем, али се испоставило да то није разлог иако је по томе остала запамћена. Повод за долазак је друге природе. 

Бивша супруга Војина Ћетковића некада је била позната водитељка и радила је на Трећем каналу, што је уједно повод који је Наташу Миловановић довео у Београд.

Међутим то не значи да ће канал поново бити доступан већ да је стара екипа ове телевизије одлучила да се окупи и  присети успомена.

Тако је откривено да су заједно вече провели Марија Килибарда, Ирина Вукотић, Игор Микља али и бивша супруга Војина Ћетковића.

Још један од разлога због којих је Наташа допутовала у Београд јесте рођенданска прослава, али још увек није познато има ли њена посета икакве везе са бившим мужем. Ова бивша водитељка не бави се телевизијом већ двадесет година уназад. Она се 2001. године удала за Војина, али тај брак није предуго потрајао.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тијане Кондић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".