Поповић је истакао да је са власником поменуте телевизијске куће, Жељком Митровићем, никада није био у свађи и да се овај прелазак музичког програма не треба посматрати као помирење:   

Фото: АТА имагес

 

- Вероватно, то није помирење. Митровић и ја се никада нисмо свађали, увек смо били у добрим односима. Једноставно то је био сплет околности када су Звезде Гранда 2014. године прешле на Прву, вратили смо се назад. Не видим ту никакав проблем, то је и он рекао. Заиста смо у пријатељским и добрим односима били све време док смо били на Првој. Пинк као најгледанија телевизија на нашим просторима, аутоматски значи да ће и наше емисије бити гледаније. "Звезде Гранда" су саме по себи имале велику гледаност и док смо били на Првој, али Пинк је гледанија телевизија и аутоматски су све емисије гледаније - прича Саша.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

Поповић се дотакао и Јелене Карлеуше, која је пре неколико дана у свом маниру прокоментарисала прелазак Гранда на РТВ Пинк.

- Што се тиче Карлеуше, она је била чланица жирија код нас, растали смо се у једном добром расположењу и против ње заиста немам шта лоше да кажем. Њено виђење тога да су "Звезде Гранда", односно да је гледаност пала, није тачно. Постоји мерење која доказују да је гледаност у прошлој сезони у односу на неколико псоледњих сезона најгледанији. И треба да прави свој шоу, ево и Цеца има. Свако у овој држави може нешто да направи и предсатви публици. Ово је демократска земља, свако има шансу. "Звезде Гранда" су присутне 18 година, то је један бренд - каже Саша.

(Србија данас)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".