Теодора Џехверовић је желела да свадбу направи до краја године, али није стигла све да организује, па ће на луди камен највероватније стати на пролеће 2023.

Фото: АТА имагес

 

- Планирам свадбу! Ове године нећу стићи да се удам јер су остала још два месеца, па немам довољно времена да све организујем. Нино и ја смо у озбиљној вези и нормално је да причамо о венчању. Склапамо коцкице шта ћемо и како ћемо, још не могу да откривам детаље... Још немамо тачан датум, али свадба ће се сигурно десити - прича Теодора, а на питање да ли ће се "удати на празан стомак", кратко одговара:

- Рано је за бебу!


Певачица каже да је поред Нина нашла све о чему је маштала.

Фото: АТА имагес

 

- Имам нормалног момка! Нино је за мене најдивнији мушкарац на свету, волела бих да будемо заједно до краја живота! - каже Теодора. 


Челебић се прошле године преселио у Бразил због кошаркашке каријере. Пошто су дуго били раздвојени, било је нагађања да су раскинули, али Теодора тврди да њихова љубав никад није била на испиту.


- Нино и ја смо неко време одржавали везу на даљину и то је био велики изазов за нас. Чим се нас двоје не појавимо заједно на неком јавном догађају, прича се да смо раскинули! Раније бих полудела, али сам ојачала, више ме не погађају такве приче. Десе ми се моменти када ми свега буде преко главе, могу и ја некад сама да изађем, имам и ја право да се напијем, да дам себи одушка... Мој посао и живот су турбулентни, раније сам се оптерећивала свиме, али сам напокон схватила да не могу о свему сама да одлучујем, то није здраво. Сада се трудим да имам довољно слободног времена само за себе - искрена је поп звезда.

Има удвараче

Фото: АТА имагес

 

Неки мушкарци се не обазиру на то што Теодора има момка, па јој често прилазе и мувају је!


- Океј сам по том питању. Кад ми дође преко главе, кажем им: "Еј, људи, нисам расположена", али то им кажем на леп начин, нисам бахата - завршава причу Џехверовићева. 
 

На Инстаграму је прати 1,3 милиона људи:


Страва је што сам узор младима!


Теодора Џехверовић је једна од најпопуларнијих младих певачица у региону, њене песме имају милионске прегледе на Јутјубу, а на Инстаграму је прати чак 1,3 милиона људи!


-  Жив сам човек, имам мане, некад и ја направим неку грешку. Због тога ме неки оспоравају, мисле да не треба да будем узор младима. Ја стварно мислим да млади имају довољно разлога да ме поштују. И ја сам веома млада упловила у све ово, изборила се и остала нормална. Страва ми је што сам узор тинејџерима!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".