Према тим информацијама, највероватније је реч о самоубиству, на шта указује чињеница да је наводно пронађено опроштајно писмо. Упркос томе, тим предметом сада руководи Специјално државно тужилаштво (СДТ).


- Постоји основања сумња да је почињено дело из наше надлежности - рекао је Вијестима саговорник из тужилаштва којим руководи Миливоје Катнић.

Он није прецизирао о чему је реч. Увиђај је у току. Булатовић је током фебруара у својству грађанина давао исказ у Специјалном полицијском ођељењу, а у склопу истраге СДТ-а због незаконитог праћења и прислушкивања политичара и новинара...



Оптужница у том случају подигнута је против доскорашњег шефа тајне службе Дејана Перуничића и службеника АНБ-а Срђана Павићевића.

Булатовић је био дугогодишњи високопозиционирани оперативац службе, а смењен је након доласка Дејана Вукшића на чело Агенције.

Први резултати истраге

Први резлтати истраге указују да је реч о самоубиству, јер су поред тела пронађена два опроштајна писма. Упркос томе, тим предметом сада руководи Специјално државно тужилаштво.

Булатовић је током фебруара у својству грађанина давао исказ у Специјалном полицијском одељењу, а у склопу извиђаја СДТ-а због незаконитог праћења и прислушкивања политичара и новинара... Оптужница у том случају подигнута је против доскорашњег шефа тајне службе Дејана Перуничића и службеника АНБ-а Срђана Павићевића. Дугугодишњи високопозиционирани оперативац службе смењен је након доласка Дејана Вукшића на чело Агенције.

(Танјуг)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".