"Црно-бели" у меч улазе са победом и три пораза, док гости имају скор 2-2. Партизан и Жалгирис одиграли су укупно четири међусобна дуела у Евролиги, а резултат у победама је 2-2.

Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред вечерашњи дуел у "Штарк арени" да његови играчи посебно морају да воде рачуна о офанзивном скоку противника.

Фото: Архива Новости

 

 

- Надамо се да ћемо поново имати атмосферу какву смо имали у прве две утакмице, што је екипи изузетно важно. Свима нама, наравно. Кроз анализу смо видели да играмо против тима који је изузетно агресиван, пре свега одбрамбено и из те одбране желе да трче и да се ослањају на игру у транзицији. За све то морамо да се припремимо. После тога, долази оно по чему су најбољи у Евролиги, а то је офанзивни скок - рекао је Обрадовић и додао:

- Последње две утакмице у Евролиги које смо скаутирали, показују да су тим који при негативном резултату зна да реагује добро, због чега су успели да победе и Барселону и Болоњу. Утакмица захтева максималну концентрацију, припрему... Морамо да пробамо да одиграмо на нивоу како смо то радили у последњим утакмицама.

Партизан и даље неће моћи да рачуна на повређене Алексу Аврамовића и Алена Смаилагића.

Утакмицу ће судити Олегс Латишевс (Летонија), Бењамин Хименез (Шпанија) и Уго Тепеније (Француска).

БОНУС ВИДЕО:

Тренинг ФК Партизан у Ници