- Само секунд, укључите Стефана Радоњића. Имамо га на вибер вези. Стефане добар дан. И сад би ја тебе Стефане требало да питам нешто везано за Марка, ја не могу... Не могу. Ја не волим овакве емисије, поготово кад сам радио с неким кога сам много волео. Ево причај сад ти нешто Стефане, да ја дођем себи. Ето причај - започео је разгоровор Пантелић у емисији "150 минута".

- Апсолутно те разумем, ни ја не волим оваква укључења, нити уопште повод да се јављам због оваквих ствари. Чак када ме задесила та вест уопште није стигла та информација да ми се обради у мозгу - рекао је Радоњић.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Стефане, мислим да би нам и Марко рекао: "Шта причате будале једне? Шта дозвољавате себи?" - нашалио се Деки док је брисао сузе.

- Ја спонтанијег човека и човека који боље барата том импровизацијом нисам срео. Он је позајмљивао глас тајном агенту Изију, а ја сам тада имао емисију после њих, радио сам емисију "Кешоловац", па деси се да Манда не може да дође и ја обучем тај неки мантил и окренем леђа и имитирам тамо неког страшног лика мачора, и на тај начин се допуњујемо. Толико ми је остала у сећању та његова енергија, да ми је ставрно тешко да данас да причам о некоме да га нема, а био је наш друг - рекао је водитељ, па додао:

Фото: Н. Скендерија

 

- Стефане, ја сам се чуо пре недељу дана са његовим пријатељем који ми је рекао да је изашао на два дана и онда му се стање погоршало и поново се вратио у болницу, али да ће бити добро - закључио је Пантелић.

Подсетимо, Марко Живић преминуо је у 49. години од последица корона вируса у КБЦ "Драгиша Мишовић". Глумац је три недеље био на болничком лечењу, а пре недељу дана је кисеоник примао преко маске, међутим, доктори су ипак сада морали да га интубирају.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".